top of page

Wij zijn een groep van eSpring™ distributeurs die al meerdere jaren succesvol onze waterbehandelingssystemen levert aan particulieren, bedrijven en horeca.
 
Er is recent meer bekend geworden over mate waarin er loodverontreiniging in het drinkwater is bij Nederlandse en Belgische huishoudens. Dat het eSpring™ waterbehandelingssysteem lood uit het water filtert, is bij ons al langer bekend. Daarom is het voor ons een logische stap om onze krachten te bundelen, aandacht te vestigen op het loodprobleem met de website www.zuiverdrinkwater.com en een oplossing te bieden voor situaties waar het vervangen van de lodenleidingen (nog) geen optie is.

Ook stromen er bij ons de berichten binnen over de vervuiling en negatieve effecten op de gezondheid door PFAS-stoffen in het drinkwater. Water dat door ons waterbehandelingssysteem is behandeld vermindert de PFAS-stoffen tot onder de norm. 

Dit is vooral een uitkomst voor huiseigenaren, maar ook voor huurders die niet willen wachten op de overheid, hun verhuurder, of waterbedrijf om in actie te komen. Deze mensen willen wij zekerheid bieden over de waterkwaliteit die er binnen hun huishouden genuttigd wordt.

Henk Alblas
Lightroomedit-02777.jpg
IMG_20200822_192859382_HDR_edited.jpg

Henk Alblas

Ilan Meijer

Onno Alblas

bottom of page